Bonsai groothanden – Lucky bamboo groothandel

Binnen bonsai

Buiten bonsai

Materialen en potten

Trendy – Nieuw

Lucky Bamboo

Lucky Bamboo stengels

Groothandel bonsai sierteelt

Groothandel Euro Bonsai is groothandel in bonsai sierteelt, lucky bamboo producten en onderhoudsmaterialen voor bonsai boompjes. Wij importeren direct vanuit het mekka van de Bonsai sierteelt, namelijk China, Japan en Indonesië. Alle bonsai boompjes worden aan kwaliteitscontrole onderworpen. Zo zorgen wij dat onze klanten genieten van bonsai boompjes en lucky bamboo aan hoge kwaliteit. Wij bieden diverse soorten bonsai aan, zowel voor binnen als buiten teelt.

Zowel voor binnen bonsai als buiten bonsai bieden wij een verscheiden assortiment met verschillende bladkleuren en -typen.

Onze producten zijn enkel beschikbaar voor groothandel. Wij leveren aan grootwarenhuizen, bloemencentra, groothandelaren en bonsai shops in heel België en omstreken. Onze producten worden in heel Europa verdeeld. Reken op Euro Bonsai voor kwalitatieve groothandel van bonsai sierteelt. Onze bonsai boompjes worden steeds verzonden in onze kenmerkende groene doos, een kwaliteitskenmerk zeg maar. Naast bonsai en lucky bamboo bieden wij ook diverse potten en materialen aan om bonsai en lucky bamboo helemaal tot zijn recht te laten komen.